Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ifjú lovag először alszik a kiszemeltje szüleinél. A hangulat jónak mondható volt, úgy tűnik, sikerült beilleszkednie, elfogadta őt a család. Alvás előtt elindul a WC felé, hogy elintézze az esti pisilést. Már majdnem eléri a kilincset, amikor hirtelen, oldalról a keze és az ajtó közé lép az apuka és karba tett kézzel, hátát az ajtónak vetve áll és így szól, cseppet sem barátságos hangon:
- Jelszó? - A fiatalember kínosan vigyorog, de az apa továbbra is komor marad. Kezd szürreálissá válni a helyzet, végül azt mondja, hogy ˝Szezám, nyílj meg!˝. Az apuka arca erre fenyegetővé válik, ˝Hibás jelszó!˝ üvölti és kitaszigálja a lenge ruházatú fiatalembert az utcára, a mínusz öt fokos hidegbe, majd fenékbe rúgja, döngve becsapja az ajtót és még kulcsra is zárja! Mehet, amerre lát, nem tudta a jelszót.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr7012883464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása