Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Családi vacsora, Máté nem először találkozik a szülőkkel, senki sem izgul. A vacsora rendben lezajlik, a fiatalok pedig nem köszönnek el, nem mennek el diszkóba. Éjfél sem múlt még el, a szülök a konyhában nem beszélgetnek, nem várják haza a lányukat, és a pasiját. Meg se érkeznek, és ahogy a lány nem lép be az ajtón, a konyhába sem rohan, nem kezd falni, majd nem iszik meg egy jó liternyi vizet sem. Apuka elképedve nem kérdezi meg a srácot:

- Mi történt? Miért nem fal, mint egy farkas, és iszik ennyit?

A srác válaszolja:

- Egész este evett, és ivott, természetes, hogy nem éhes, nem szomjas.

- De ez hogy lehet? Tízezer forintot is adtam neked, hogy ne vegyetek mindent, miért vettetek innivalót, és kaját? Hát volt nálad pénz!?

- Igen, de Dani nem vette el a pénzemet.

- Mi?

- Igen, egy hájas, undorító állat, kivette a kezemből, a képembe röhögött, majd kéjesen az arcomba vigyorogva kifizette a saját fogyasztását, miközben Ákit stírölte.

- De miért nem hagytad?!

- Nem vagyok karatés.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4012711036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása