Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az agresszív kismalac és a süni beszélgetnek egy rádióműsorban. Az agresszív kismalac a riporter és kérdezi a sünitől:
- Van mosógéped?
- Igen, van, - válaszol a süni - méghozzá egy...
- Hé, hé, hé! Ki ne mondjátok a márkáját, mert az reklám! - szól be a fülesükre a szerkesztő. Ezt persze a hallgatók nem hallják. A süni nagyon mérges lesz:
- Milyen hülyeség már ez?! Én nem értem, ki talál ki ilyen idióta törvényeket. Mondjuk ha eszem valami finomat, akkor nem mondhatom el, hogy hol ettem? Hát mindenki hülye ebben az erdőben? Már miért ne mondhatnám el? Mi baj lenne abból, ha más is hallaná és odamenne ő is és ezáltal jól járna a vevő, jól járna az eladó és nőne a forgalom, a bevétel, élénkülne a gazdaság, jól járna mindenki és végre a minőség lenne az igazi vonzóerő? Vagy ha valahol átvernek és romlott, rossz minőségű ételt adnak, azt miért ne mondhatnám el, hogy figyelmeztessem a többieket?!
- Azért nem, mert tilos! - mondja szigorúan a szerkesztő. - Tudod, hogy megbasznak ezért engem ezekért a dolgokért a felettes szervek? Még a végén a műsort is betiltják!
- Akkor is abnormális hülyeség az egész, ami itt megy! Nem veszitek észre?! Ti mindent eltűrtök és mindent elfogadtok?! - háborog a süni, majd sértődötten összegömbölyödik, kifelé állnak a tüskéi és azután már nem hajlandó válaszolni.

komment

Címkék: rádió vio

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4712428253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása