Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A tízéves gyerek kék-zöld foltokkal és horzsolásokkal érkezik haza. Kiderül, hogy az osztálytársával megnézték a Charlie és a csokigyár című filmet és azon verekedtek össze, hogy melyikőjük Willy Wonka. Az apa másnap bemegy az iskolába és odahívja a másik gyereket is, majd így szól hozzájuk:
- Ti már nagy fiúk vagytok, tudnotok kellene, hogy ez csak egy film. Nem valóság. Valaki megírta, a színészek eljátszották a leírt szerepet, egy csomó ember dolgozott rajta: az egyik jelmezeket készített, a másik filmezett, a harmadik megszerelte a villanyt, és így tovább. Értitek már? Meg ne halljam, hogy képesek vagytok összeverekedni egy filmen, főleg egy bugyuta mesefilmen! Egyértelmű, hogy az én fiam, Roland, az igazi Willy Wonka, te pedig, te kis szarházi, ne állíts magadról valótlan dolgot, mert még a végén szilánkosra töröm a kis karodat. - fenyegeti meg a másik gyereket. A másik gyerek megszeppen, de amikor az apa hátat fordít, még utána szól félhangosan: - Akkor is én vagyok Willy Wonka... Az apuka visszafordul és elkezd dulakodni a gyerekkel. Szerencsére éppen akkor ér oda az igazgató úr.
- Mi folyik itt, kérem?! - vonja fel a szemöldökét. Az apuka elmeséli az egész történetet. Az igazgató úr felemeli a hangját:
- Elég legyen ebből, ez egy iskola, kérem, itt nem önbíráskodhat senki sem, főleg nem egy elfogult szülő. Meg ne lássam itt Önt még egyszer, én mondom ezt, Willy Wonka, az iskolaigazgató!
- Az apuka nem tud mit tenni, elnézést kér és elmegy a munkahelyére, de nagyon dühös. Elmondja a kollégájának a történetet. A kollégája helyesel, hogy az igazgató egy téveszmés bolond, mert már csak azért sem lehet ő Willy Wonka, mert hogy ő az. Az apuka elkezdi ütni a kollégát, hogy csak azért mondta, hogy a fia Willy Wonka, mert nem akarta kiábrándítani a gyerekét az igazsággal, hogy ő csak Willy Wonka fia, mert az igazi Willy Wonka az ő maga, az apuka. A kolléga sem hagyja magát, dobálják egymást, mint a judosok, birkóznak, pofozkodnak, bokszolnak. A nagy zajra bejön a cégvezető és elordítja magát:
- Elég ebből! Nyomás dolgozni vagy kirúgok mindenkit! Ez itt Willy Wonka gyára, azaz az enyém, én adom a fizetést, ezért elvárom, hogy mindenki a maximális teljesítményt nyújtsa!
- Az apuka és a kollégája elszégyellik magukat, de vitának nincs helye, mert a főnök megmondta, mi a helyzet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2412428101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása