Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy fodrászt felkeres egy nagyon különös sztorival egy pufi ember. Kéri őt, hogy hallgassa végig a történetet, amit mondani fog, és fontolja meg az ajánlatot. Így is történik, a pasi belekezd a sztoriba. Elmeséli, hogy van egy olyan vágya, ami végigkísérte az életét, mégpedig az, hogy részegen akar a fodrászhoz menni, méghozzá egy fehér asztalra feküdve, és minden egyes perc végén a fodrász csókolja meg a fenekét, de nem csak oldalt, hanem egészen mélyen. Elmondja, hogy az a helyzet, hogy arról neki papírja van, amit orvosok állítottak ki, hogy ezt muszáj megcsinálnia, mert ha nem, az annyira frusztrálni fogja, hogy végül megbetegszik. Biztosíthat róla bárkit, hogy ez – bár nagyon különös vágy – de egyáltalán nem szexuális indíttatású, és ő nem is fogja élvezni; egyszerűen meg kell tennie. Mivel tudja, hogy nagyon nehezen talál erre partnert, ezért már 18 éves korától erre gyűjt, és most összejött 50 millió forintja, ezt úgy, ahogy van, az a fodrász kapja, aki erre hajlandó. Arra kéri a lányt, hogy fontolja meg az ajánlatot, és ha rábólint, akkor közjegyző jelenlétében aláírnak egy szerződést, egyik délelőtt megtörténik a különös hajvágás, és máris adja a pénzt.

A lány először azt hiszi, vicc az egész, de végül rájön, hogy nem az. Tépelődik egy pár napot, arra gondol, hogy egyrészt ez egy könnyű pénzkereseti lehetőség, másrészt viszont nagyon fertelmes dolog. Bár hivatalos lenne az egész, mégis nagyon sokan elítélnék miatta, illetve, nem is elítélnék, hanem undorodnának tőle. Igen ám, de 150 millió forintból egy egészen más jövő sejlik fel… (Merthogy úgy okoskodik, hogy az 50 millát tippmixen felrakva egy döntetlenre, megháromszorozza).

Eltelik egy hét, és rábólint az ajánlatra. Meg is kötik a szerződést, el is jön a nap.

A bácsi megérkezik, dülöngél, úgy be van rúgva. Felfekszik az asztalra, elkezdődik a rendhagyó hajvágás. Úgy, ahogy kérte, minden egyes perc vége egy csókkal záródik. A közjegyző, és két tanú végig ott van, kínos csendben, érdeklődve figyelnek – ilyet csak egyszer látni az életben, többnyire.

Amint véget ér a dolog, a bácsi felül, és motyogja:

Regggel… (csuklik) bementem kaszinóóba… uggránok elnyerték pénzem, bossáánat, de ingyen volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr9912417799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása