Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Családi vacsora, szenteste, srác először találkozik a szülőkkel, mindenki izgul. Ugyan először találkoznak vele, mégis kap ajándékot: egy GoPro kamerát, aminek nagyon örül, és fel is rögzíti a baseball-sapijára. Az este remekül zajlik, a dédit is odaültetik az asztalhoz, mindenki jókedvű, és a kávékrémlikőrök miatt kicsit ittas is. Apuka maga elé motyog, mert nagyon berúgott, és amikor az anyuka elkezdi leszedni az asztalt, és kivinni az edényeket, hirtelen elkiáltja magát:

- deszaaaarvasoravooolt - és egy tojást hajít nagy erővel a felesége felé!

A tojás célt téveszt, és egyenesen a dédi fején landol!

Másnap megnézik a GoPro felvételt, akkor látják, hogy az pont vette az egészet, és ha lelassítják, akkor tisztán látszik, amint a tojás eltörik a dédi fején, és háromfelé fröccsen ki belőle a tartalma, szépen pörögve!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2912238496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása