Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A CERN egyik vezető kutatója, a Nagy Hadronütköztető fő tervezője sápadt arccal lép be a vezérlőterembe és rezignált arccal így szól:
- Kollégák! Szörnyű dolog történt. Nem is tudom, hogy mondjam el, talán az a leghelyesebb, ha röviden és egyszerűen fogalmazok. Valami szörnyű anomália történt, egyfajta szingularitás alakult ki a tér-idő szövetben.
- Fekete lyuk keletkezett? - Idegen részecskék? - Beindul egy újabb ősrobbanás? - Megszűnik a gravitációs állandó? - Érvényét veszti az energiamegmaradás törvénye? - találgatnak rémülten a többiek.
- Rosszabb, - folytatja a tudós - mint tudják, univerzumunk és létünk az állandóságra épül: a gravitációs erő, a Planck-állandó, a magerők, és még sorolhatnám, de felesleges, hiszen mindannyian tudjuk ezeket, ezen együtthatók akár csak milliomod részben történő változása is alapjaiban semmisítené meg létünket. Most mégis a legstabilabb és mindez idáig mindennek az alapját jelentő entitásban jelentkezett megmagyarázhatatlan zavar és ha ezt nem tudjuk kontrollálni, világunk könnyen szingularitásba fordulhat át.
- De mi történt?! - kérdezi kétségbeesetten az igazgató.
- Az eddig mindig naponta jelentkező Kultvicc blog immáron két napja nem frissült! - suttogja a tudós. Erre a hölgyek nagy része sikítva elájul, a férfiak jelentős hányada hörögve a nadrágjába piszkít. Leírhatatlan a pánik és a kétségbeesés.

komment

Címkék: tudós

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr6012141079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása