Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Első ebédre érkezik egy fiú, Gábor a lány szüleihez. A lány megsúgta neki, hogy az apja, Pista bácsi nagy sportrajongó, különösen a focit kedveli. Gábor ennek örül, meg fogja találni a hangot leendő apósával, különösen mert a magyar válogatott éppen kijutott az Európa-bajnokságra, lesz közös téma, érzi, hogy ez az ő napja lesz. Csak sajnos azt nem tudta Gábor, hogy Pista bácsi ki nem állhatja, ha valaki nagyokat mond, hülyének nézi, marhaságokat beszél.

A bemutatkozás után leülnek az asztalhoz, mindenki már farkaséhes, Pista bácsi belekanalaz a levesbe, amikor Gábor megszólal:

- Magyarország Euróba-bajnok lesz!!!

Az öreg szeme kidülled, szinte kifordul a helyéből, céklábbnál céklábbra vörösödik, fuldoklással küzd, majd horkant egy retteneteset, megremegnek a ház falai, néhány helyen a vakolat is lehullik, a szobában a papagáj is döbbenten hallgat el. Innentől néma csendben esznek tovább, egy szó nem hallatszik, majd ebéd után Pista bácsi így szól a lányához:

- Lányom, egy bolondhoz nem mehetsz hozzá, ennek az embernek nincs helye a házamban!

Nincs mit tenni, Gábornak mennie kell, már a bemutatkozó ebéd után.

Néhány hónap múlva lejátsszák az Európa-bajnokságot, majd azt követően egy családi vacsora után Pista bácsi így szól a lányához:

- Lányom, jövő szombaton meg kéne hívnod ebédre azt a Gábor fiút.

Eljön a szombat, ebédidőtájt csengetnek az ajtón. Pista bácsi korát meghazudtoló kezdősebességgel, lányát félrelökve iramodik ki az előszobába, kicsit felbillenti a vén cirmost is, feltépi az ajtót, ahol ott áll Gábor csokornyakkendőben, virágcsokorral a kezében, peckes mosollyal az arcán, majd imígyen szól, mármint Pista bácsi szól imígyen Gáborhoz:

- Drága fiam, drága vejem!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr638861774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása