Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy férfi ír egy regényt, egy krimit, és elviszi egy kiadóhoz. Valami olyasmiről szól, hogy egy irodában meggyilkolnak valakit, de a vihar miatt nem tudnak kijutni az épületből, és a főhős, az éppen ott tartózkodó nyomozó felgöngyölíti az ügyet, végül kiderül, hogy mindenki benne volt, az összes dolgozó. A kiadó vezetőjének tetszik a mű, ezért kiadják, kis példányszámban. A fordulatosan megirt sztori hatalmas, nem várt sikert arat! Az egész ország falja a könyvet, hatalmas példányszámban kel el, az egyik nagy kiadó egy háromkönyves szerződést kínál az ünnepelt alkotónak, aki innentől már csak az írással foglalkozik. Meg is jelenik a következő kötet, egy év múlva.

Arról szól, hogy egy repülőn gyilkosság történik, és a főhős, az éppen ott tartózkodó nyomozó felgöngyölíti az ügyet, végül kiderül, hogy mindenki benne volt, az összes utas.

Sőt, a harmadik, és a negyedik könyv is erről szól, csak a helyszín változik, meg a nevek. Tök nagy csalódás ez így! Nem hosszabbítanak szerződést vele a kiadónál. meg a nevek. Tök nagy csalódás ez így! Nem hosszabbítanak szerződést vele a kiadónál.

Szólj hozzá!

Címkék: író

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr638861736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása