Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2016.03.14. 18:00

Nem értették...

Nem értették, hogy miért van az, hogy bizonyos emberek akár a fél életüket azzal töltik el, hogy olyan munkahelyen dolgoznak, amit nem is szeretnek és ami nem is fizet jól, de mégsem váltanak, sőt, meg sem próbálják a váltást, legfeljebb néha szövegelnek róla, hogy elmennek onnan, de azután semmi sem történik, maradnak ott, ahol addig is voltak.
A tudósok készítettek egy kamerát, amely megmutatja a valóságot, amely nem a látszat, hanem egy magasabb tudati síkon létező, abszolút valóság. Na, ezt a kamerát bekapcsolták és az egyik ilyen munkahely felé irányították. A képen világosan látszódott, hogy a munkahely egy kutyaház, a belőle hazafelé tartó alkalmazottak kutyák és mint a polip csápjai, úgy rögzítették őket a munkahelyhez a papírpénzből font, vékony kötelek, melyek a munkások nyakörveibe voltak rögzítve, így hiába mentek el esténként akár több tíz kilométer távolságra, másnap reggel a kötelek visszahúzták őket a munkahelyre!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr1008196980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása