Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy tudós egy estélyt hirdet meg, ahol fellép ő maga, különböző találmányaival, és mások is, a közönséget szórakoztatván. A szórólapon az is szerepel, hogy először az életben, egy színpadon Presser Pici és Csonka Pici. Elérkezik a nagy nap, hatalmas az érdeklődés, rengeteg TV-stáb is elmegy az eseményre. Észreveszik, hogy a közönség soraiban ül Presser Gábor, és Csonka András is, ami azért furcsa, mert nekik ugye fellépniük kellene, a program szerint. A tudós elkezdi bemutatni a találmányait (Ha itt még nem nevet a közönség, mondjuk azt, hogy az egyik szerkezet piszkálása közben megrázza az áram),  majd a konferanszié bejelenti, hogy következik Presser Pici és Csonka Pici! A két művész a közönség soraiban egyre idegesebb, mint kiderült, nekik nem is szólt senki, hogy fel kellene lépniük, pert fontolgattak, de végül úgy döntöttek, hogy inkább megnézik a nyilvánvaló blamát. Felmegy a függöny, a hatalmas köd van, és a konferanszié felrikkant:

- Hölgyeim és Uraim! Presser Pici!

A ködből előtűnik rengeteg kapcsoló, és gomb, majd egy fél méteres, zizegő robotfigura, amelyik odagurul ezekhez, és mint az őrült elkezdi nyomogatni őket!

A konferanszié folytatja:

- ÉÉÉÉs, Csonka Pici!

Majd begurul egy másik robot,ami sokkal kompaktabb, de nincsenek kéz-szerű robotkarjai, olyan, mint R2D2 a csillagok háborújából!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr397988193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása