Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Családi vacsorára először érkezik a lány barátja. Senki nem tudja, hogy mire számíthat, hiszen nem ismerik az ifjú lovagot. Az étkezés rendben zajlik, ott van a szülőkön kívül a nagymama is. Arra terelődik evés közben a szó, hogy a srác amatőr rapzenész. Kérik, hogy valamit rappeljen el most, ha tud. Ő kicsit kéreti magát, mondván, hogy nem biztos, hogy a nagymamának is tetszene, de megnyugtatják, hogy a nagymama ismeri a rappet, mert hallotta már a rádióban Geszti rappert is és a TV-ben látta a szilveszteri különkiadásban a Spáh ikreket is rappelni a Família Kft.-ből. Így aztán kötélnek áll, megkéri a nagymamát, hogy álljon fel, ő mögé áll és elkezdi:
Luvnya, luvnya, tolassá a rúdra, gecó!
Luvnya, luvnya, tolassá a rúdra, gecó!
Luvnya, luvnya, tolassá a rúdra, gecó!
Luvnya, luvnya, tolassá a rúdra, gecó!
Ó-ó gecccó! Ó-ó gecccó!
Ezt akartad, mi? Mi? Mi? Mi van?! Mi van?!
Ezt akartad, mi? Mi? Mi? Mi van?! Mi van?!
Miközben rappel, a két kezével ördögvillát mutat és jobbra-balra dobálja a fejét. Mindenki ledöbben, amikor az ablak felől megszólal kintről egy hang:
- Grááátulálok! - A Gratuláló majom volt az. Mekkora szerencse, hiszen ezzel megmentette az estét! Az étkezés jó hangulatban folytatódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr17987865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása