Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A rengeteg beszédcentrikus vicc után megosztom az olvasókkal annak ismeretét, miként lehet egy heterogén összetételű közönséget szinte szavak nélkül úgy szórakoztatni, hogy a végén mindenki fetrengjen a röhögéstől: a nők, a férfiak, a gyerekek, a professzorok, az építőmunkások, az egyetemi tanárok, az orvosok, az esztergályosok, a szakácsok, a kidobóemberek... szóval mindenki.
Először is be kell jönni a színpadra és mikor a közepére érünk, meg kell botlani. A nevetés garantált. És ez még csak az első tíz másodperc volt! Azután hátranézve eljátszani, hogy egy kutya kerget minket és meg akar harapni. Így kell elfutnunk a színpad bal oldalába. Majd megnyugodva meghajlunk. Ekkor már a nevetésen kívül elismerő taps a jutalmunk. Ekkor eljátsszuk, hogy darazsak kergetnek minket: két kezünkkel a fejünk körül kalimpálva, csapkodva futunk át a színpad jobb oldalába. Úgy teszünk, mintha a darázs a fejünkre szállt volna: megpróbáljuk agyonütni, de magunkat csapjuk pofon. Ekkor már általában hisztérikusan röhög a közönség. Hagyjuk őket lenyugodni: fél percen át álljunk vigyázállásban és csak a szemünket forgassuk körbe. Így a közönség nevetése alacsonyabb intenzitásúvá válik, tudnak levegőt venni. Ekkor hirtelen tegyünk úgy, mintha megbotlottunk volna és kapjuk el a függönyt, de egyúttal szakítsuk is le és essünk hasra! A közönségből ebben a pillanatban óriási, elementáris erejű röhögés fog kitörni. Műsorunk végén fussunk újra a bal oldalra, mintha egy liba kergetne minket és a fenekünkbe akarna csípni. Ekkor a közönség röhögése állandósul. Majd befejezésül magas térdemeléssel, méltóságteljesen vonuljunk ki a színpadról balról jobbra, miközben egyik kezünkkel egy képzeletbeli karmesterpálcával vezénylünk, a másikkal pedig felváltva hol a hasunkra, hol a fenekünkre csapunk, közben pedig nagyon hangosan, ütemre ezt ismételjük folyamatosan: ˝Bumsztadratta - bumsztadratta, bumsz, bumsz, bumsz! Bumsztadratta, bumsz, bumsz, bumsz!˝ Ha így teszünk, a kivonulásunkat a nevetésorkánon kívül vastaps fogja kísérni.

komment

Címkék: színház

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr117109519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása