Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A nagyon jóképű, de elég gyenge agyi képességekkel bíró srác gondban volt, mert el kellett mennie a barátnője szüleihez bemutatkozni. Annak idején valahogy elvégzett egy fémipari szakmunkás iskolát gyenge kettes-hármas osztályzatokkal, de a lány szüleinek több diplomája is volt, ezért nagyon félt, hogy le fog égni előttük. A haverja azt tanácsolta neki, mondja azt, hogy ő is diplomás. De nem fizikus vagy matematikus vagy mérnök vagy orvos, mert azzal nagyon könnyű lebukni, ha kérdeznek tőle valami szakmai dolgot. Mondja azt, hogy kommunikáció szakon végzett. Így is történt: a srác azt mondta, hogy két éve végzett kommunikáció és PR marketing szakon.
Erre a lány apja felhördült:
- Marketing meg píár meg a büdösf*szom! Diploma, mi?! Csak hogy dolgozod ne kelljen!
Ekkor jutott a srác eszébe, hogy az előző csajának voltak diplomások a szülei, ennek a csajnak az apja ács, az anyja szakács. Összetévesztette!!! Ha-ha-ha!

komment

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr906872223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása