Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A celebek élete már a XIX. század végén sem volt könnyű, hiszen nagyon sok teher és kötelezettség nehezedett rájuk. Talán a legismertebb történet Kondatűrő Mártoné.
Kondatűrő Márton, vagy ahogy mindenki ismerte: Kondatűrő Marci, talán a leghíresebb magyar színész és showman volt. Egyszer elment nyaralni. Csak szeretett volna feltűnés nélkül elvegyülni az emberek között és közönséges halandó módjára pihenni. Igen ám, de egy paraszt felismerte és így kiáltott:
- Héjjj! Maga nem a Kondatűrő Marci?
- Á! - hárított Kondatűrő Márton.
- Dehogyse! Hát maga jaz! A mi Marcink! Az ország nagy Marcija!
- Á! - tagadott tovább Márton.
- Maga mánpedig a Marci! Hát a saját szememmel látom én aszt!
Kondatűrő belátta, hogy nincs értelme a további tagadásnak és megadó hangon így szólt: - Na, mit tagadjam, én vagyok az. Elismerem.
Erre aztán megrohanta vagy ötven lány, nő, asszony, letépték az ingüket, pedelyüket a mellük előtt: - Itt írja alá, Mester, itt a csecsem bimbajánál!

Szólj hozzá!

Címkék: celeb

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr716872221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása