Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Brazíliai kiküldetése után egy tudós egy pórázon tartott, négylábú, humanoid fejű, félig kutyaszerű jámbor lénnyel jelenik meg egy délutáni összejövetelen, a szomszédjánál. A kérdő tekintetekre válaszul elmondja, hogy ezt a teremtményt a dzsungelben találta, teljesen egyszerű, kedves lény, a biológiai besorolása szerint valami ismeretlen faj, félig kutya, félig valamilyen más faj, kicsit emberre hajazó fejű teremtmény.
Az összejövetel rendben zajlik, csendesen beszélgetnek, a tudós sztorizgat az átélt kalandokról. A házigazda felesége áthoz a kislányuk szobájából egy hatalmas plüssmackót, megmutatni az egybegyűlteknek. Az eddig csendben ülő lény felpattan a helyéről, és elkezdi kitartóan bámulni a plüssmedvét, majd hirtelen ráugrik! Ekkor látják, hogy erekciója van! Vélhetően saját fajtársának nézi a játékot! A gazdája megpróbálja a fenekénél fogva visszahúzni, az ekkor már sivító hangot kiadó félkutyát, ami a plüssmackó szájához döfködi a péniszét, amit, mármint a plüssállatot, a házigazda felesége próbál meg teljes erőből elhúzni! De nem sikerült nekik megakadályozni az aktust! Hahaha! A kutya utána lógó nyelvvel eldől, a szétszakadt mackót a házigazda dühösen és undorodva hajítja a szemétbe, a házigazda felesége meg felmossa a padlót! Hehehe!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr826045101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása