Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy csatában a győztes hadvezér szónoklatot intéz a fogságba esett ellenségnek, miközben mögötte a győztes hadserege lesi minden szavát :
Na ti hitvány ellenségek, jó nagy pácban vagytok! De tudjátok mit, szerencsések vagytok! Ugyanis ha nem estetek volna fogságba, akkor egyesével kaptalak volna el titeket! Bizony mondom, mindjárt leszállok a lóról, és egyesével mérkőzöm meg veletek! Mit képzeltetek magatokról, hogy fegyvert ragadtatok ellenünk?! Na most lejátsszuk, azt garantálom!
Mérgesen leugrik a lóról, és odamegy a húsz fogolyhoz:
Na most legyen nagy a szátok! Akár ki is végeztethetlek benneteket!! Gyáva barmok!
Erre az egyik fogoly benyom neki egyet. A meglepett tábornok hátrafordul, de meglepődve látja, hogy a serege már a távolban van, azt hitték, hogy mivel nyertek, nincs több dolguk. A foglyok megagyalják végül a tábornokot!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr935849701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása