Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2014.08.08. 06:00

A rekord

Családi vacsoránál először érkezik vendégségbe a lány kiszemeltje, bemutatkozni a családnak. Kifaggatják, hogy mit dolgozik, miket csinált eddig, milyen tervei vannak, és mire a legbüszkébb. A fiú sorolja is ezeket, az utolsó kérdésre a lány válaszol helyette:
Hát, Máté arra a legbüszkébb, hogy tart egy rekordot.
Milyen rekordot? – kérdezik erre többen
Nos, hivatalosan a világon ő fürdött eddig a leghosszabb ideig. Kilencvenkét percig.
Az apuka erre nagyon mérges lesz, hogy milyen hülyeség ez már, kit érdekel, hogy meddig fürdött, és ki az aki erre büszke. Eldönti, hogy megdönti a rekordot, ereszt magának vizet, visz be újságokat, elindítja a stopperórát, és elkezdi áztatni magát. Eltelik nyolcvan perc, az új jövevény sápadt lesz a dühtől és a szégyentől. A lány kérleli az apját, hogy ne döntse meg a rekordot, mire az apja csak még konokabbul olvas. Simán megdönti a hülye rekordot végül!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr605849698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NagyÚr 2014.08.08. 11:01:30

Máté???! :DDDDD Nyihihihihi

agyhalott 2014.08.10. 00:00:35

Egyszer basztam anyátokat,mikor felsikított!Úristen a fiam egy kis buzi,miért nem te keféltél szarrá 14 éves koromban,akkor 1 normális kis férget ellettem volna a világra! nem vicz!
süti beállítások módosítása