Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy nő egy állásinterjúra megy. Vele szemben egy nagyon idegesítő, rágózó gyökér ül, mint kiderül, ő lenne a főnöke. Nincs mit tenni,végig kell csinálni az interjút.
A férfi tiszta hülyeségeket kérdez, látszik rajta, hogy nem ért semmihez, sőt, büszke is erre, meg arra is, hogy örökölte a céget. A nő ennek ellenére igyekszik a legjobb formáját hozni, de azért lerí róla, hogy ő sem szívesen dolgozna itt.
A férfi egyszercsak megszólal, hátradőlve:
- Cumi.
A nőben erre elpattan egy húr, felkapja az esernyőjét, és átugrik az asztalon, hogy elverje a szemtelen fiatalembert, aki nagy ugrálásokkal kiszökell az ajtóig, ott visszafordul, és annyit mond:
- Cumi!
A nő utánaered, rohan, hogy elégtételt vegyen, a férfi vigyorogva menekül. Egy zebrán átfut, épp hogy átér, míg a nő a másik oldalon reked. Itt is azt mondja, mielőtt eltűnne, hogy:
- Cumi.
A nő tiszta idegesen megy haza!
Aztán felhívják a cégtől, hogy szakmailag alkalmatlan, és nem veszik fel! Haha! De aztán felveszik máshova!! HAHAHA!

Szólj hozzá!

Címkék: munka

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr715803846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása