Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2014.03.17. 07:00

Vádló tekintet

Ifjú lovag először érkezik vacsorára a kiszemeltje családjához. Meglepődve tapasztalják, hogy nincsenek otthon a szülők,úgy gondolják, hogy valamiért változott a program, csak nekik nem szóltak, esetleg korábban jöttek, mint a megbeszélt.
Bemennek a kisszobába,hogy szeretkezzenek, de nem tudják, hogy a szülők csak tesztelik őket, és a kisszobában, a paplan alatt bújtak meg.A srác, aki egyébként hatalmas darab, poénból nekifutásból ráveti magát az ágyra, egyenesen a paplan alatt bujkáló szülőkre!
A mama hatalmasat sikít, a lány is, a fiú teljesen összezavarodik. Az anyósnak, miután kikászálódott az ágyból, látszik, hogy természetellenesen áll a karja, kificamodott, vagy eltört. Vádló tekintettel, gyűlölködve néz a fiúra, pedig az nem tudta, hogy ott bújtak el, nem direkt csinálta.

komment

Címkék: család

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr455583341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása