Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ludránszky művész úrról köztudott volt, hogy nagyon nagy tekintélyű és hirtelen haragú ember. Ezért nem is mertek szinte semmit sem kérdezni tőle, nehogy megharagudjon. Talán ő volt az egyetlen, akitől minden újságíró félt, mint a tűztől. Az szintén köztudott volt, hogy legjobban azt utálta, ha megkérdezték tőle, szereti-e a sóskafőzeléket. Így ezt a kérdést végképp nem tette fel soha senki. Ám egy fogadáson egy ittas egyetemista azzal kérkedett, hogy ő bizony megkérdezi Ludránszkytól, hogy is van ez a sóskafőzelék dolog... A többiek csak röhögtek rajta, hiszen vezető politikusok és világhírű pankrátorok sem merték szóba hozni ezt a témát Ludránszky előtt. Gondolták a fiúk, hogy nem hogy kérdezni nem fog, hanem rá sem mer majd nézni Ludránszkyra. A srác azonban odament és így szólt:
- Ludránszky Művész Úr, igaz, hogy Ön nem szereti a sóskafőzeléket?
- A teremben megfagyott a levegő: mindenki elhallgatott és rettegve várták a következményeket. A főszervező egyből mentőt hívott. A srác is rájött, mit tett (egyből kijózanodott) és alázatosan elnézést kért, arra hivatkozva, hogy csak az alkohol beszélt belőle. Ludránszky így szólt:
- Melyik pohárból ittál utoljára alkoholt?
- A srác félve mutatott egy fél literes, műanyag pohárra a szemetes kukában. Ludránszky kivette a poharat, majd a szájához emelve így szólt a pohárba:
- Az a helyzet, hogy nem. Nem szeretem.

komment

Címkék: színház

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr845382492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása