Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2013.12.08. 07:15

Két tunya diák

Két diák az osztály hátsó részén megágyaz magának, az óra közepén, és leheveredve figyelik a táblánál magyarázó tanárt. A tanárnak feltűnik a két renitens, odamegy számonkérni őket, hogy mit csinálnak. Az egyik diák, akin napszemüveg van, felvesz egy hangosbeszélőt, és…

Szólj hozzá!

Címkék: suli

Két jól szituált öltönyös ember lép egy multicég recepciójához. Kis várakozás után megszólal az egyik: - Mi vagyunk a Platipusz-ikrek.

Szólj hozzá!

Címkék: multi

Első vacsorára látogat kiszemeltje családjához egy srác. Kicsit berúg a felkínált pálinkától, feláll az asztaltól, de hátratántorodik, és átesik a gipszkarton falon keresztül a másik szobába!

Kultstáb 2013.12.05. 07:12

A házibuli

Egy pasi egy olyan házibuliba hivatalos, ahol elvileg ketten lesznek pasik, és tíz nő lesz ott még. Nagy várakozásokkal megy el a buliba, belépve azt látja, hogy a pasi, aki már ott van, nagyon hasonlít hozzá, pont, mintha tükörbe nézne, azzal a különbséggel, hogy egy kicsit…

Kultstáb 2013.12.04. 07:11

Az udvarias vonal

- Halló tessék. - Halló, udvarias vonal? - Az, igen. - Akkor kérek egy kis udvariasságot!

Két gyurma beszélget: - Belőled mit gyurtak? - Nem az a lányeg, hogy mit, hanem hogy ki! - Oké, ki gyúrt? - Borbála. - AZ a Borbála?? - Nem. Egy másik.

Két róka nyargal az erdőben. Odaszól az egyik a másiknak: - Te, meddig futunk? - Hú, nemtom, de már kivagyok - Én is. - Akkor? - Mit akkor?! Gyerünk tovább, nincs lazsálás!

Szólj hozzá!

Címkék: róka

süti beállítások módosítása