Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két űrhajós vitatkozik: - Én jártam legmesszebb a földtől! - Nem, mert én jártam legmesszebb! - Én jártam!!! - Én REPÜLTEM!!

Súlyemelő-versenyen a legesélyesebb versenyző következik, néma csend van a teremben. A sportoló nekiveselkedik, és felemeli a súlyt. Miközben tartja, a teremben valaki bekiabál: - Tojás! Aki kiabált, az a súlyemelő legfőbb ellenfelének a testvére volt, és azért kiabált be,…

Kultstáb 2013.10.11. 06:19

Hé, csibész

- Hé, csibész, álljon meg, mert elkapjuk – üvöltik a rendőrök, miközben a csirketolvaj felé futnak, mire ő visszakiabál: - Hollárihó!!

Kultstáb 2013.10.10. 18:15

A siketszoba

Egy ember szeretné kipróbálni, hogy milyen a siketszoba, ezért felkeresi a legközelebbi kutatóintézetet, ahol van ilyen, és kéri, hogy hadd mehessen be egy órára. Mondják neki, hogy bemehet, de nem fogja bírni egy óráig. Mondja a férfi: -De, bírni fogom – és bemegy a…

Szólj hozzá!

Címkék: siket

- Hol nő a kertben a legszebb fű? - Az árnyékban, de csak ha nincs ott kecske!!

Szólj hozzá!

Címkék: kert

Kötélhúzás a feladat tornaórán, a tanár látszólag két egyforma erősségű csapatot válogat szét, majd kezdődhet is a feladat. A gyerekek nekiveselkednek, az egyik csapat nyerésre áll, már majdnem a jelzőszalagig húzták a kötelet. A tanár beáll hozzájuk, és így nyernek!

-Melyik a legvagányabb nemzet? -A kanadai

süti beállítások módosítása