Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy híres gitáros sajtótájékoztatót hív össze, és sértődötten mondja az egybegyűlteknek: - Bejelentenivalóm van. Elsősorban a közönségemhez szólok: csúnya, rossz emberek vagytok, sokkal több lemezt kellett volna megvennetek! El kellett volna tartanotok engem. De ha ti így,…

Szólj hozzá!

Címkék: zene

Egy ember úgy dönt, hogy megvendégeli vasárnapi ebédre a családját. Olyan ebédet akar készíteni, amiről évek múlva is beszélnek. Csakhogy egy aprócska malőr történik, ugyanis véletlenül a sokfogásos ételkölteményt a kutyáknak szolgálta fel, és a kutyakaját meg a…

Szólj hozzá!

Címkék: ebéd

Biológia órán az emberi testfelépítés a téma, a biológiatanár a szertárból behozatja az órára a csontvázat, amin végig akarja mutogatni a csontokat. A gyerekek most először látják ezt, sokan sokkot kapnak, az egyikük az ablakon át menekülne, többen rosszul lesznek.

Szólj hozzá!

Címkék: suli

Kultstáb 2013.09.12. 17:39

Szeretlek

- Szeretlek – mondja a férfi egy nőnek – szeretlek, amióta csak megláttalak, és tudom, veled akarom leélni az életemet. - Ne haragudjon, de ki maga? – kérdez vissza a nő.

-         Kedvezményt kérek! – állít oda egy szeplős ember a most nyíló autószalonba. -         Igen, és mire fel? – Kérdezi az eladó -         Mire LE?!

Restaurátor elégedetten néz végig a művén, amin hat évet dolgozott: ott van előtte teljes életnagyságban Caramaggore Devonvinata híres műve. Vár egy fél órát, majd pörgőrúgásban átrúgja a hatszáz éves vásznat.

Ha lefekszem veled, feleségül veszel? – kérdezi a nő a férfit - Hogyne – válaszolja amaz Lefeküdnek, de nem veszi el! HA! HAHA!

süti beállítások módosítása