Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beállít egy autó a benzinkútra, kipattan a sofőrje, és mondja az odalépő benzinkutasnak: - Pénzem nincs, de tankolnék. Mire a kutas: - Na, tudod hol fogsz te tankolni!! Erre a sofőr: - ITT!!

Kultstáb 2013.07.27. 16:03

Kezdő szakács

Kezdő szakács munkába áll, ez az első napja. A tempó őrjítő, egyre csak jönnek a megrendelések, elveszíti a fonalat. Hogy ne rúgják ki, kihagy egy-két alapanyagot, így gyorsabban elkészülnek a megrendelések. Nem várt sikert arat!

Időutazó bokszoló a függetlenségi nyilatkozat aláírásának idejébe látogat, és látja, hogy éppen aláírnák a nyilatkozatot. Odamegy, le akar somni egyet Benjamin Franklinnek, de elrángatják onnan, így zavartalanul alá tudják írni a nyilatkozatot a többiek.

Szólj hozzá!

Címkék: box

Négynapos hétvége van, az első napon egy vonat zötyög a Balaton partján, megáll Fonyódon. Kiszáll a pilóta, leveszi a szkafandert, végigmegy a szerelvényeken, és mindenkivel közli, hogy ő itt lakik, meg kell látogatni a rokonokat, ez egyfajta kötelesség, beláthatja…

Szólj hozzá!

Címkék: vonat

Kultstáb 2013.07.24. 16:00

Pocakos tábornok

Negyvenöt éves, pocakos tábornok ül a tanácsteremben, éves beszámoló van, mindenki előadja, hogy a honvédség felelős vezetőjeként hogyan képzeli a következő évet. Gyújtó hangú beszédet tart emberünk, majd megtapsolja mindenki, a beszámoló sikeres volt. Mikor indulna…

Magyar orvos Szlovéniában dolgozik szülészként. kimegy a folyosóra, és mondja: - KINEK IVADÉKA? Senki nem érti, mire akart célozni ezzel, mérgesen legyint, és hazautazik.

Magánkórházat nyit egy orvos egy kisvárosban, a megnyitás napján kint áll a bejáratnál, csípőre tett kézzel. Vár egy órát, majd felmegy, és egy hatalmas kartonpapírt rak a bejáratra: A KÓRHÁZ ÉRDEKTELENSÉG MIATT BEZÁR!

süti beállítások módosítása