Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Földrajz órán Tönkös tanárnő végigfeleltet mindenkit Európa fővárosaiból. A dolog úgy néz ki, hogy feláll a tanuló, a tanárnő mond hét-nyolc országot, és ha mindre tudja a választ a diák, akkor ötöst kap, rontás esetén egyest. Sanyika a következő felelő, akit a tanárnő nagyon szeret. Sajnos Sanyika nincs a helyzet magaslatán, Németország fővárosának Svájcot jelöli meg, a többiben is teljesen bizonytalan. Ennek ellenére, mivel a tanárnő szereti, megkapja az ötöst. Ferike következik, ő mindent tud, legalább tíz ország fővárosát mondja meg. Ferike egyébként nem a tanárnő kedvence, hogy úgy mondjam. Mikor rájön Tönkös tanárnő, hogy nem tud mit tenni, megadja az ötöst, de hozzáteszi, hogy éppenhogy sikerült.

Két év múlva, amikor már középiskolás lett mindenki, Ferike a közért előtt találkozik Tönkös tanárnővel, és beszól neki jó hangosan.

Szólj hozzá!

Címkék: suli

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr35249109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása