Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Statisztáknak tart eligazítást a rendezőasszisztens egy budapesti forgatáson:

- Egy kis figyelmet kérek, hölgyeim és uraim. Na szóval vegyük át még egyszer. Akármilyen közel is kerül önökhöz a Színész a forgatás során, önök nem szólíthatják meg semmiképpen. Akármit akarnak mondani neki, vagy kifejezni személyes rajongásukat, higgyék el, a Sztárt ez egyáltalán nem érdekli, ahogyan az önök létezése sem. Még szép dolgokat sem mondhatnak neki. Egyszerűen semmit se. Mit lehet tenni, ilyen ez a szakma. Aki netán nem bírna  magával, és mégis megszólítaná, repül a francba! Értve vagyok? Jó munkát!

Az Egyszerű Józsi is a statiszták között volt, így amikor a felvétel elkezdődött és ő véletlenül pont a Bruce Willis jobbjára sodródott, rásziszegett és azt suttogta neki:

- Hey, Bruce… Le vagy te szarva!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr115083147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása