Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy porszívóügynök becsengetett Korpás úrhoz és azt állította, hogy a porszívója annyira jó, hogy bármilyen szennyeződést kitisztít. Korpás nem hitte el és különben sem érdekelte az egész. Erre a porszívó ügynök elővett egy szemetes zsákot:
- Nézze ez a zsák tele van több kiló állati ürülékkel. Szárazzal, híggal és ragacsossal egyaránt. Ezt szétszórom az Ön szobájában és fogadok Önnel ötezer forintban, hogy két perc alatt nyom nélkül eltávolítom e kiváló porszívó segítségével. - Na, erre már Korpás úr is kíváncsi volt, így ráállt a fogadásra. Az ügynök össze-vissza kent mindent az ürülékkel, majd bekapcsolta a porszívót. Hát, csodák csodája, a porszívó tényleg mindent felszívott, nyoma sem maradt. Korpás átadta az ötezrest, majd így sóhajtott:
- Múlt héten járt itt a biztosítós, azután egy hűtőszekrény szerelő

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr814911129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása