Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Híres tudóst visznek a vesztőhelyre, valamikor 1467 nyarán. Fejét ráhelyezik egy tuskóra, mellette áll a hóhér, aki a rémült szerencsétlenhez szól:   -         visszavonod-é-e a tanaidat, tudós uram?…

A halfeldolgozó üzemben két maláj munkás beszélget. - Te szereted egyáltalán a halat? - Szeretem. - Érdekes.

Kultstáb 2012.02.03. 18:42

Két légiós

Két légiós vonszolja magát a sivatagban. Az egyik leroskad a homokba. - Menj tovább...én már nem bírom. Hagyj itt. - Oké. Szia.

komment

Címkék: légiós

A székely a fiával baktat egy lovaskocsin. Egyszer csak nagy viharba kerülnek, egy villám nem mesze tőlük csap bele a földbe. A fiú azt mondja az apjának: Jaj de megijedtem!. Az apja ezt nem hallotta a mennydörgéstől.

Kultstáb 2012.02.01. 18:39

Két csirke

Két csirke tollászkodik az ólban. Az egyik odafordul a másikhoz: - Figyelj csak...te hányat tojtál ma? - Én...? Egyet sem... - De béna vagy...na, húzz arrébb.

komment

Címkék: csirke

Kultstáb 2012.01.31. 18:56

A megegyezés

- Akkor áll az alku uram? Enyém a lakása, a két autója, az összes pénze, ami ugye hárommillió forint, valamint minden ingósága is, cserébe ezer forintért.- Rendben, áll az alku.

Egy okoskodó, agresszív ember ül a buszon, mellette egy nénike bosszankodva szidja a BKV-t a hideg utasfülke miatt. Az okoskodó ember belül ül így amikor szeretne leszállni, meg kell kérnie a nénit, hogy engedje ki.Ezt meg is teszi, mire a néni így szól:- Biztos, hogy itt szeretne…

komment

Címkék: agresszív

süti beállítások módosítása