Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A skót sétál a fiával a Sanzelizén, amikor a gyerek megtorpan a cukorkás boltüzlet előtt.- Apa, kaphatok egy nem drága nyalókát?Mire az apja: - KICSIM, DINNYÉRE SÖRT?

Szólj hozzá!

Címkék: skót

Bruce Willis odamegy a Sharon Stone-hoz:-    Hé, Sharon, fej vagy gyomor?-    Tessék?-    Nem esik!

Két rendőr sétál a Duna parton. Az egyik észreveszi a Budai várat.-    Nézd, nocsak, ott van a Budai vár!-    Mi, kivár?? Kaviár? Budai? (Miközben összevissza nézelődik gyorsan)

Egy rendőr odamegy egy zokogó kisfiúhoz- Mond csak, miért sírsz itt kisfiú?- Mert elvesztegettem a szüleimet.- ÉS NEM FÁZOL?

A Durcás kismalac felmászik a fügefára, kezében egy vödör cseresznye. A zsiráf csámcsogva odadugja csámpás száját:- Hé, Durcás kismalac, mit csinálsz itt azzal a sok, máshova tartozó gyümölccsel, mikor ez itt fügefa??- Megeszem!

Az öreg székely biciklizni tanul. Neje az ablakban könyökölve nézi. Az öreg egyszer csak begurul az árokba, majd hosszasan mozdulatlanná dermed.-    Mi van, aptyok – szól a neje – csak nem beleestél egy árokba ott?-    Bele, a fene vigye el! – válaszol az öreg, két óra…

Az öreg székely a verandán pipázik, neje a piacra készülődik.-    Kimegyek a piacra szétnézni – mondja is.Az öreg székely kiveri pipáját a csizmasarkán, majd így szól:-    Menjél….

süti beállítások módosítása