Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Patikában találkozik a cukrász és a pék. Megszólal az utóbbi:- Mi van, fáj a fejed?- Nekem most fáj, Neked majd fog, majd fog... mondja a cukrász sejtelmesen mosolyogva.

Kultstáb 2012.09.22. 16:34

Fordított ünnep

Az iskola titkára egy ünnepség előtt véletlenül fejjel lefelé húzza fel az árbócra a zászlót. az igazgató, mikor meglátja ezt, elrendeli, hogy az ünnepséget mindenki fejenállva hallgassa végig.

komment

Címkék: ünnep suli

Télen az egyetem portájára beállít egy részeg nő, fürdőruhában. A portás megijed nagyon, hellyel kínálja, és kérdezi: - De asszonyom! Nincs felöltözve! Ez életveszélyes, megfagyhat. - Miért, nem vagyok én kertek alatt lúd?!

komment

Címkék: részeg

Étteremben ül egy férfi és egy nő, első randi.A férfi igyekszik palástolni azt a rossz szokását, hogy mindent kézzel eszik. Kihozzák a táplálékot, ami rántott hús. A férfi önkéntelenül, reflexből kézzel veszi fel, de észbe kap, gyorsan visszaejti a tányérra, és a nő…

Két indián vitatkozik: - De enyém ez a viszki! - Nem igaz, Fekete Toll, a viszki az enyém! - De én a puskámat is odaadtam érte.

komment

Címkék: indián

Kultstáb 2012.09.18. 16:31

Büntetés

Matematikatanárnő fegyelmezi a gyerekeket, akik hangoskodnak: -Mostantól fogva egy hétig tréningnadrág lesz rajtatok! A gyerekek vállukat vonogatják, láthatóan nem érdekli őket, hogy tréningnadrágot kell hordaniuk. A tanárnő hozzáteszi: - Kár örülnötök, hogy olcsón…

komment

Címkék: suli

Kultstáb 2012.09.17. 16:29

Részeg bróker

Részeg bróker ül le a gép elé, társai megszeppenve figyelik. - Mit csinálsz, Dénes, részeg vagy, így nem dolgozhatsz, menj haza - Addokvessszek mégegyzskört.

süti beállítások módosítása