Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2012.08.05. 19:14

Fikkor, Oggom

Gömbéry bácsi, mi a titka, hogy 87 évesen le tudta futni a maratont? -Fikkor, Oggom - mondja az öreg.

komment

Címkék: bácsi

-Hogy tudsz belerakni egy elefántot egy nagy szekrénybe? -Nem tudom, hogy? -Hát úgy, hogy a szekrény átlóg a másik lakásba! HAHA!

komment

Címkék: elefánt

Mi az abszolút favicc: -Szkreccs, reccs, baumm bumm.

komment

Címkék: favicc

Kövér férfi vetkőzik a strandon, a strand népének legnagyobb meglepetésére a fürdőnaciját is teljesen leveszi. Rászólnak, hogy ez nem nudistastrand, azonnal öltözzön fel, de ő erre nem válaszol, mitöbb, bambán néz maga elé.

komment

Címkék: strand

Egyik nap egy kollegina az irodában szakállasan érkezik. A munkatársaknak leesik az álla a csodálkozástól. Sok idő telik el, mire meg merik kérdezni, hogy mi történt. -Hogy mi történt? Nem borotválkoztam - mondja a kollegina.

komment

Címkék: szakáll

Álmos macska mondja a társának: - Te, én egész éjjel kummantottam, most már rám fér a pihenés. - Ne is mondd, ne is mondd, én tegnapelőtt voltam a macskatanácsadónál. - És mit tanácsolt? - Hogy többet törődjek azzal, amit megeszek, mintsem azzal, akit látok!

komment

Címkék: macska

Egy férfi számolja, hogy hány nővel feküdt már le. Gondosan megolvassa a múltat, sorolja a neveket, hogy hány pont, mindezt maga elé mormolva. Aztán rájön, hogy mellette fekszik a felesége, mindent hall!

komment

Címkék:

süti beállítások módosítása