Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2012.10.18. 19:47

Szupervicc

Egy anyuka lemegy a közértbe, de amikor tejsavót vesz, eszébe jut, hogy otthon hagyta a tízéves kisbabáját, DE ÚGY, hogy a bébiszittert nem várta meg. Lóhalálában hazasiet, miközben elmegy egy rendőr mellett, akinek a hátán egy vizes falevél van, futtában még hallja, ahogy a rendőr a postást szidta, h miért a hátára kézbesítette a levelet.
Szóval, anyuka hazaér, de nem tud feljutni a harmadikra, ugyanis a másodikon egy celeb éppen sajtótájékoztatót tart. A sajtótájékoztató végén azt mondja a celeb, hogy feltehetnek gyorsan öt kérdést, ezekre még válaszol, aztán mennie kell. Az anyuka villámgyorsan feltesz öt kérdést, a celeb válaszol, a tömeg eloszlik, irány fel a harmadikra. Közben elszalad a bébiszitter mellett, aki szintén a tömegben várakozott, de mivel álszakállt ragasztott, nem ismerte meg.
Belép a lakásba, elhalad egy embernagyságú gipszember mellett, majd rájön, hogy ROSSZ LAKÁSBAN van. A nagyszobából kihallatszik egy hang:
-Jean!
-Igen uram?
-Én pánikbeteg vagyok?
-Én vagyok pánikbeteg.
Kifut a rossz lakásból a nő, majd felül egy távolsági autóbusz-járatra, mert elfelejtette, hogy MÁSIK VÁROSBA ment vásárolni.
Végül hazaér nagy nehezen, a gyerek jól van, alszik, de ahogy belép az anya, felül és azt mondja, nagyon mély hangon: SZAAAAAR.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr234856880

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A veszélyeztetett faj 2012.10.19. 08:54:05

- Miért halnak ki a veszélyeztetett fajok? - Mert nem védjük eléggé a nőket. még több vicc , tovább >>

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása