Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Krúdy Gyula amilyen nagy formátumú ember volt, olyannyira nem szerette a feltűnősködést és a közszereplést. A kötelező rendezvényeken, amelyekre hivatalos volt, természetesen megjelent. Ám egy alkalommal a szokásosnál is nagyobb ünnepséget szerveztek az ő tiszteletére: ezrek várták a Mestert a nagytermben. Krúdy váratlanul kifejezte azon akaratát, hogy nem kíván részt venni a ceremónián. Az alispán döbbenten és esdeklőn így szólt:
- Drága Mester, kérem, ne tegye ezt velünk. Hiszen a tömeg csakis Ön miatt érkezett, hogy Önt láthassa és hallhassa. Zömében messzi tájakról, napokig utaztak e jeles alkalomból.
- Krúdy gondolkodott, majd maga elé nézve, csendesen így válaszolt: - Ha MIATTAM jöttek ide, akkor FELŐLEM el is mehetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr174296344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása