Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Volt két szomszéd: Bükkössy és Tölgyessy. Tölgyessy állandóan gúnyolódott Bükkössyvel, mindig Bütykösnek szólította. Amaz egy ideig nem foglalkozott a dologgal, úgy tett, mintha nem is zavarná. Pedig nagyon is zavarta a dolog. Amikor egyszer a feleségével és a gyerekeivel sétálni indultak, Tölgyessy odaszólt:
- Mi van, Bütykös, Bütykösné? Viszitek a kis bütyköket levegőzni?
- Erre aztán nagyon megdühödött Bükkössy, hiszen már a családja jelenlétében is szekálja a szomszéd, sőt, egyenesen a családtagjait is. Megalázó és tekintélyromboló az ilyen. Indulatosan így szólt:
- Ha én bütykös vagyok, akkor te tudod mi vagy?! Tudod?! Tőgyes! Az vagy, baszd meg! - a végét már üvöltve mondta. De alig hogy befejezte a mondatot Bükkössy, saját magát orrba verte ötször, tiszta erőből. Csak úgy dőlt a vér az orrából és a szája is felrepedt. Tölgyessy zavartan nézett:
- Ez most mi volt?
- Ez? - szólt Bükkössy vérző arccal, de már higgadtan - Tudod, barátom, valamit tudnod kell rólam: magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy mást gúnyoljak ki, azt nem tűröm el!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr704187313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása