Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A róka rábeszélte a farkast, hogy törjenek be az emberek kamrájába és lopják el a sajtot. Azt mondta a róka, hogy ő kint marad őrködni, a farkas egyedül menjen be és ha véletlenül jönnének az emberek, akkor ő majd időben figyelmezteti a farkast, nem lesz semmi baj. A farkas kifeszítette az ajtót, bement, és az ablakon keresztül kidobálta a sajtokat. A róka egyből megette az összes sajtot. Igen ám, de az emberek észrevették, hogy gond van, és botokkal felfegyverkezve elindultak a kamra felé. A róka nem szólt a farkasnak, hanem elmenekült. Az emberek megtalálták a farkast és agyba-főbe verték, alig bírt élve kijutni, több bordája is eltört. Mikor meglátta a róka, gyorsan lefeküdt a földre és jajgatni kezdett:
- Jajj, jajj! Farkas komám, engem még jobban megvertek. Vigyél haza a hátadon. - A farkas a hátára vette és vitte.
A róka így énekelt: - Vert visz veretlent. Vert visz veretlent. - A farkas gyanakodva szólt: - Mit mondtál?
- Azt, hogy veretlen visz vertet. - hazudott a róka.
Pár perc után a róka újra rákezdett: - Vert visz veretlent. Vert visz veretlent. - A farkas dühösen szólt: - Mit mondtál? Nem azt mondtad véletlenül, hogy vert visz veretlent?!
- De igen, - válaszolt a róka - de gondolkozz már, te bumburnyák: sokkal erősebb vagy, még szép, hogy nem én viszlek. Mi a probléma, öcsisajt?
- Igazad van. Szeretlek. - mondta a farkas és mosolyogva, vidáman vitte tovább a rókát. Azóta is buzibarátok.

1 komment

Címkék: állatkert

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr324125006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oszamán Bill 2012.04.12. 20:50:37

ez a vicc nem sárézű!
süti beállítások módosítása