Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2012.02.28. 18:43

Három cowboy

Három cowboy, névszerint John Wayne, Clint Eastwood és Charles Bronson lóháton ülve baktatnak a sivatagban. Nem is akármilyen szőrű lovakon ülnek: John aranyon, Clint ezüstön, Charles feketén. Megszólal John:
- Te, Charles, ha a te lovad bronz lenne, akkor tök jó kis nyelvi humor lenne a Magyarok számára, hogy te milyen lovon ülsz. - Charles nem szól, csendben előveszi a pisztolyát és homlokon lövi Clint-et, aki azonnal szörnyethal. - Nem érted a viccet. - mondja John. - Erre Charles John-ra fogja a pisztolyt és rezzeléstelen arccal meghúzza a ravaszt. A piszoly azonban nem sül el, csak kattan egyet. - Na, ez csütörtököt mondott... - gondolja Charles. De nem mondja ki, hanem két kezét oldalra emelve, repülőt formázva billegni kezd a nyeregben, és önmagát mórikálva, idegesítően nyálas, selypítős hangon, Szikorát utánozva énekli: - Nem mondok csütörtököt, várj, Bombázó, várj, Bombázó, óó, csikidam. - Szóval ennyit arról, hogy Charles Bronson-nak nem volt humorérzéke. Nagyon is hogy volt neki!

komment

Címkék: kovboj

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr994124978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oszamán Bill 2012.04.24. 22:47:13

ez gyenge mint a Lajosjóska értesítője!
süti beállítások módosítása