Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hívő, az ateista és a testépítő beszélgetnek, hogy mi van a halál után, milyen a túlvilág. Kezdi a hívő:
- Mivel mindig is az Úr Jézus parancsait követtem, ezért nagyon bízom benne, hogy a mennyországba kerülök, ahol szeretteim körében, Jézus szeretetében fogok élni örökkön-örökké.
Folytatja az ateista:
- A halál után pont olyan, mint a születés előtt. Se több, se kevesebb. Nincs semmiféle lélek, nincs újjászületés, nincs feltámadás. A tudat az agy működése, ami megsemmisül az agy halálával.
Következik a testépítő:
- Nem kell ezen vitatkozni, mert mindenkivel az történik, amiben hisz. Te abban hiszel, hogy nem lesz semmi, ezért neked nem is lesz. Te abban hiszel, hogy a mennyországba jutsz, akkor oda jutsz. Én abban hiszek, hogy a halálom után is gyúrni fogok, fasza konditeremben, nagy súlyokkal, király szériákat csinálva. Ö... ö... ö...  - imitálja a fekvenyomást, majd jobb öklével elégedetten belecsap a bal tenyerébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr7814024730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása