Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Két idős nő beszélget a villamoson, hogy minden életkornak meg van a maga szépsége, így a nyugdíjas éveknek is. Egy szintén idős férfi velük szemben ül, nem ismerik egymást. Amikor a két nő eljut odáig, hogy az időskor is szép és jó, a férfi nem bírja tovább és közbeszól:
- Jó a f*szt! Azt mondják már meg, hogy ugyan mi szépsége van az öregségnek, mi olyan nagyon jó benne? Amikor minden nap fáj valamim, nem látok jól, nem hallok rendesen, egyre hülyébb is vagyok, alig bírok mozogni... Mi ebben a jó maguk szerint?
A két nő döbbenten hallgat, majd az egyik kissé zavarodottan, keresve az érveket, azt mondja, hogy például lehet játszani az unokákkal.
- Ugyan már! - feleli a férfi - Ne mondja nekem, hogy jobb nyolcvan évesen játszani egy gyerekkel, mint mondjuk harminc évesen lett volna.
Erre már tényleg nem tudnak mit mondani, nagy csend támad. Néznek kifelé az ablakon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr4613999602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása