Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2018.05.24. 20:00

Csodaasztal

A gazdag vállalkozó találkozik egy szegény öregemberrel és ad neki pénzt. Azt mondja az öreg:
- Jót tettél velem, tudd meg hát, hogy én nem szegény öregember vagyok, hanem a nagy varázsló. Adok neked egy asztalt, de ez ám csodaasztal! Csapj rá ököllel és mondd, hogy fuszulykát és puliszkát és egy pohár vizet! - ezzel az öreg elmegy és a helyén ott marad egy kis faasztalka. A vállalkozó nem hisz neki, bolond az öreg, gondolja, de azért kipróbálja az elmondottak szerint. Hát az asztalon tényleg megjelenik egy tál fuszulyka, egy tál puliszka és egy pohár víz. Nagyot les a vállalkozó, nem érti, hogy történhetett a dolog, de többször is kipróbálja és mindig működik a dolog. Majd megmutatom a fizikus haveromnak, gondolja. Azután elfelejti az egészet. Fél év után a luxushajója elsüllyed és egy mentőcsónakkal egy lakatlan szigetre vetődik. Akkor látja meg az asztalt, mert véletlenül az is a csónakban maradt. Mivel nagyon éhes és szomjas, kipróbálja. Az asztal működik. Így megmenekül a haláltól, van mit ennie és innia. Így telik el tíz év, mire véletlenül egy arra járó hajó megtalálja és megmenti. A vállalkozó első dolga, hogy megkeresse az öreget. Sikerrel jár, megtalálja. Így szól hozzá:
- Öregapám, nagyon-nagyon köszönöm a csodás ajándékot, az életemet mentette meg! Azt viszont meg kell mondanom, hogy egy életre megutáltam a fuszulykát és a puliszkát! Rá sem bírok nézni többet!
- Ehhhe, ehhhe... - mondja az öreg - én a fuszulykát és a puliszkát csak példaképpen mondtam. Nézd csak - ezzel rácsap az asztalra - Michelin-csillagos ebédet, whiskyt kólával és két olyan csajt, hogy csak na! Látod? Működik ez minden mással is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3313996394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása