Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Huszonéves lány először megy el a pasija szüleihez, bemutatkozni. A szülők, hogy oldják a kezdeti feszültséget, javasolják, hogy játszanak ügyességi játékot. Van ugyanis egy jópofa társasjátékuk, amiben egy tekervényes drótszál körül kell egyre szűkebb lyukú karikával ellátott fogantyút végigvezetni, úgy, hogy a karika ne érjen a dróthoz. Ha mégis hozzáér, akkor kigyullad egy piros lámpa és Joda mester hangján azt mondja a játék, hogy ˝Vesztettél, most nem volt veled az erő, de próbáld meg újra!˝ és ezen mindig jókat szoktak kacagni. Szóval megkérdezik a fiatalokat, hogy van-e kedvük játszani. A fiú lelkesen bólogat, hogy igen, igen, de a lány mondja, hogy neki ez nagyon váratlan helyzet, fel kell készülnie rá, kérne két óra hosszát. A csodálkozó szülők mondják, hogy jó, persze, ez természetes. A lány megeszik egy kilogramm savanyú káposztát, iszik rá egy liter nyers tejet, majd egy csésze langyos kolbászzsírt is. Nem sok idő elteltével elmegy a WC-re és hatalmasat kakál, van szag, hang, minden. Sőt, fél óra alatt háromszor is! A végén meghányatja magát, majd diadalmas arccal vonul a meglepett család elé és így szól:
- Kérem szépen, apuka, anyuka, pontosan mínusz egy egész nyolctized kilogramm! Azt hiszem, nyertem!
- Kiderül ugyanis, hogy félre értette, úgy hallotta, hogy nem ügyességi vetélkedő lesz, hanem ürességi vetélkedő és nagyon igyekezett, hogy meg tudjon felelni a szülők elvárásainak! Hát ilyen rendes lány, csak félreértette!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr7812883546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása