Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy híres táplálkozáskutató így fejezi be az előadását: ˝Ne feledjék, mindenki azzá válik, amit megeszik. Ahogy az ismert mondás mondja: Amit eszel, azzá leszel.˝
Na, ez baromság, gondolja az egyik hallgató. Itt van például az a nagyon szép lány a strandon, aki annyira szexisen nézett ki napozás közben. Ő például mit evett? Divatlapokat vagy mit?
Gondol egyet és az első adandó alkalommal megszólítja a lányt és megkérdezi tőle, mit szokott enni. A lány azt feleli, hogy kizárólag mezei poloskákat és vándor poloskákat. És tényleg! Igaza volt a táplálkozáskutatónak! Ezért tudott a lány olyan kackiásan, feszesen, büszkén feküdni órákig a napsütésben, mert belülről, lelkileg már teljesen átváltozott mezei poloskává!

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr2212800646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása