Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az idős szerzetes megosztotta spórolási tanácsait:
Nem is hinnétek, milyen sokat spórolhattok meg, ha helyesen cselekszetek és mértéktartóan fogyasztotok! Néhány személyes tanácsom:
Ha csokoládét veszel, vegyél minél többet, mert ha egy nap megeszel legalább öt táblányit, akkor másnap nagy undor tör rád és ezáltal kihagysz egy napot, s lőn, esztendőre vetítve csak két és fél táblát ettél naponta.
Ha cigarettát veszel, annak árán nem tudsz spórolni, mert mindegyik azonos áron méretett, vedd meg hát a legsilányabb minőségűt, s abból kevesebbet fogsz szívni, azon oknál fogva, hogy szar.
Ha egy nap két kurvának fizetsz, ne egyszerre akarj velük hálni, hanem egymás után, reggel s este egyikkel - másikkal, mert ugyanannyiba kerülnek egyszerre is, így időd fele lesz csak rájuk és ők sem szolgálják meg, csak félpénzedet.
Ha elmész a vásárba, csak fél pénzt vigyél. Bármit veszel, maradni fog fél pénzed, melynek feléért ismét vehetsz jószágot, majd annak feléért is. Így vásárlásod akkor szakad meg, midőn zárórakor kiraknak a plázából. És még akkor is marad fél pénzed! Nem az eredeti pénzed fele, hanem csak annak kettő az N-ediken része, ahol N a vásárlásaid száma, de ezzel ne törődj, azzal törődj csak, hogy megmaradt fél pénzed! Örülj hát, örülj és adj hálát, hogy élsz!

2 komment

Címkék: pap

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr3412289711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása