Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Családi vacsora, a lány először hozza a pasiját, bemutatni. Minden rendben halad, de a fiú nem bírja az alkoholt, berúg. Amolyan aranyos részeg, és nem is látszik rajta nagyon, csak a lány mérges rá, de reméli, hogy mindenféle váratlan esemény nélkül fog elmúlni az este. A fiú másik oldalán az anyósjelölt ül. A srác felé fordul, és elkezdi mondani, elnyújtottan, alig érthetően:

“We sit in the car outside your house you're quiet
I can feel the heat coming 'round”
Természetesen ebből nem sokat értenek az asztalnál ülők, maximum annyit hallanak, hogy angolul halandzsázik, de azért udvariasságból odafigyel mindenki, ő pedig folytatja: sőt, megfogja a két ujjal a kiszabadulni próbáló hölgyet, és egy nyelves csókot adva folytatja:

“I go to put my arm around you

And you give me a look like I'm way out of bounds
Well you let out one of your bored sighs
Well lately when I look into your eyes”

Körülbelül itt szedik le hatan az asszonyról, mindenki pipa rá, ő azonban jókedvű, és mvel egy nagydarab ember, simán lerázza magáról a kezeket (a lány öccsét egy beijesztés után állcsúcson is üti, egyből k.o.!), majd kitántorog a fürdőszobába, és a mosógépbe hány, hatalmas sugárban, tovább mantrázva, hogy:
“I'm going down, down, down, down
I'm going down, down, down, down
I'm going down, down, down, down
I'm going down, down, down, down”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr1411973114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása