Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kultstáb 2016.11.09. 18:00

A mai öregek

Egy nyugdíjas egyetemi fizika tanár, egy nyugalmazott vezérezredes és egy nyugdíjas agysebész mennek lefelé a lépcsőházban, de nagyon kopog a botjuk. Ezt meghallja egy huszonegy éves, sovány, alacsony, beteges fiatalember és dühösen eléjük áll:
- B*ssza meg! Nem tanított meg titeket apátok, hogy ne zörögjetek?! - Ezek hárman megállnak és szemlesütve nézik a földet. A fiatalember folytatja: - Ha majd én leszek öreg, én nem fogok zörögni, de ti olyan bunkók vagytok, mint a f*szom! Nincs nektek gyereketek, aki jól ráb*szna a hátatokra egy péklapáttal?! Mi?! - Erre a fizikus szemtelenül visszaszól: - Nem direkt zörögtünk..., kérem elnézését. - Na, még dumál is! Húzzatok a k*rva anyátokba! - mondja a fiatalember és hozzájuk vág egy cserepes virágot. A házban lakók együttérzően tapsolnak, hogy végre valaki megmutatta a szarháziaknak, hogy merre hány lépés.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr5511716661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása