Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Állásinterjúra megy a harmincas mérnök. Végre egy nagy cég, végre komoly munka, végre sok pénz van kilátásban. Tanácsolják neki, hogy mivel itt tényleg nagy a tét, számára sorsfordító lehet az állás megszerzése, ezért nagyon őszinte legyen, ne túlozzon, ne hazudjon, mert az úgyis kiderül. Ez komoly cég, itt az egyenes embereket szeretik. A párbeszéd az előzőek szellemében így zajlott le:
- Hogyan képzeli el egy munkanapját nálunk?
- Először érdeklődőnek tűnök és lelkesnek. Később, felismerve, hogy hol lehet lébecolni, én is egyre kevesebbet dolgozom a cégnek, inkább a személyes ügyeimet intézem. Kitapasztalom, ki a karrierem szempontjából fontos személy, annak csontig benyalok, aki nem fontos, azt viszont kíméletlenül kihasználom és ellehetetlenítem, főleg, ha értékesebb ember nálam.
- De ez... ez döbbenetes. - szól elképedve az interjúztató ember. - Ilyen mentalitással hogy képzeli el magát húsz év múlva?
- Mindenképpen hulla leszek már akkorra. Az meg ugye egy szingularitás, úgyhogy sehogy sem képzelem el, mert értelmetlen. Ne nézzen, Bocikám, ha nem érti a szingularitás szót, olvasson utána.
- Tud mondani valami pozitívat is?
- Igen. Ön sokkal korábban meghal, mint én, ami számomra pozitív. - válaszolt őszintén a mérnök. Ezután hazament és érdeklődve várta az értesítést, hogy felvették-e.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr5011716639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása