Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zsúfolásig megtelt az aréna, harmincezres tömeg várta az ország legnépszerűbb humoristáját. A humorista azonban útközben súlyos közúti balesetet szenvedett, így nem érkezett meg. A szervezők között kitört a pánik, hiszen a jegyek meglehetősen sokba kerültek, arról nem is szólva, mit mondjanak a tömegnek, hogy ne legyen botrány. Az egyik díszletmunkás mondta, hogy neki van egy 5-6 év körüli unokaöccse, Rolika, aki nagyon vicces bír lenni. Jobb ötlet híján elmentek a gyerekért, hogy tartsa meg ő az előadást.
Roli kiment a színpadra, leült egy asztalhoz, kezében magyar kártya volt és azt kevergette, osztogatta, miközben azt mondta: ˝Kivirek. Kivirem a kártyát. kivirem! Csak tudnám, hogy kell kivirni. Aztán usztok. Én usztok te meg itsz!˝ Az először döbbent közönség a végére már hahotázott, mondták, hogy nagyon jó és tapsoltak. Ám ezzel még nem volt vége! Roli az inge alá tett egy labdát, mintha a hasa lenne, egy cipőkanállal hadonászott és néha belefújt egy sípba, miközben ezt mondta: ˝Én vagyok a kövér ember. Én fogom terelni az autókat. Te paraszt gyerek menj arra! Te meg, hülye gyerek, menj utána.˝ Ezután Roli a vállára terített egy plédet, mintha ő lenne a királylány és így szólt, mintha valaki a királylányhoz szólna: ˝- Királykisasszony, nem tessékedne leülni? - Dehogynem.˝ azzal leült ˝- Királykisasszony, nem tessékedne lefeküdni? - Dehogynem.˝ azzal lefeküdt a földre, ˝- Királykisasszony, nem tessékedne felállni? - Dehogynem.˝ és felállt. A közönség ekkora már fetrengett a röhögéstől és a végén Roli olyan vastapsot kapott, hogy sokkal nagyobb sikere lett, mint amilyen a híres humoristának lett volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr978523778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása