Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A fiú úgy tanulta, hogy a legjobb módszer a szimpátia elnyerésére a teljes őszinteség és a részletes, informatív beszédmodor. Ezért az első randin, a lány szüleinél így szólt ebéd közben:
- Kedves Apuka, Anyuka, drága Edinám! Bocsássanak meg, amiért megszakítom az étkezés folytonosságát, azonban rövidke időre távoznom kell. Igénybe kívánom venni a mosdót, annak is a WC-kagyló részét, melybe kénytelen vagyok bélsarat üríteni. Ezután ánuszrózsámat alaposan megtisztítom három rétegű WC papírral a rákenődött fekáliától, mutató ujjammal segítségével, tapintással ellenőrzöm az aranyerem állapotát, nem vérzik-e megint, majd alaposan megmosom szappanukkal az ujjaimat, különösen ügyelve, hogy az esetlegesen a körmöm alá nyomult székletet maradéktalanul eltávolítsam.
- Ezzel összecsapta a bokáját, meghajolt, és elindult az előszoba irányába.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr828159134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása