Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Családi vacsorára először érkezik a lány barátja. Senki nem tudja, hogy mire számíthat, hiszen nem ismerik az ifjú lovagot. Az étkezés rendben zajlik, ám hirtelen a fiú feláll, jelentőségteljesen a lányra néz, és odasúgja neki:

- Most, drágám.

Mielőtt bármi történhetne, a lány apja elkezdi püfölni a srácot, és ordít vele:

Nem elég, hogy valami hülye fogadást kötöttél a lányommal, amit elveszített, és az a nyereményed, hogy bármikor lepippant, ha azt mondod, „most”, Te ennyire szemtelen vagy, hogy épp a vacsoránál akarod, mindenki szeme láttára, hogy ennyire bizonyítsd, hogy te vagy az uralkodó, miii, ez beteg, nesze nesze nesze! – és közben üti.

Anyuka is kontráz, beszáll ő is az ütlegelésbe, közben mondogatja, hogy ez mennyire beteg dolog már.

A lány próbál közbelépni, de lehurrogják, az apja ráripakodik:

- Maradj veszteg! Lehet, hogy elvesztetted a fogadást, de senki sem kényszeríthet erre! Gyerünk, felüléseket csinálj, egy-kettő, egy-kettő!

A lány, miközben a felüléseket csinálja, látja még a szeme sarkából, hogy kikergetik a barátját a lakásból. Nem sikerült túl jól a bemutatkozás, hehhe.

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr97988315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása