Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fickóssy Ferdinánd jogász elmegy a feleségével a strandra. Amikor hazaérnek, látja, hogy a feleségének a szemüvege csupa kosz. Így szól:
- A szemüveget mindig tisztán kell tartani! Ezért fájdul meg a fejed, mert erőlteted a szemedet. - azzal elveszi a felesége szemüvegét és megtisztítja. A végén veszi észre, hogy az ő szemüvege kétszer olyan koszos, mint amilyen a felesége szemüvege volt.
(Ez a vicc általában vegyes fogadtatásra talál egy heterogén összetételű hallgatóság esetén: lesznek, akik már a név hallatán vihogni kezdenek, viszont mindig akadnak sajnos, aki vagy nem értik vagy nem akarják érteni ezt a fajta humort és egyszerűen nem törnek ki nevetésben még a poén hallatán sem. Ha ilyet tapasztalunk, mondjuk azt, hogy háromszor olyan koszos volt, vagy ha biztosra akarunk menni, akkor azt, hogy négyszer.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kultvicc.blog.hu/api/trackback/id/tr927988111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása